Logo Dorothy's Color Bar

Workshops

Voorjaar 2024

We hebben onze workshops vernieuwd om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons aanbod is nu onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat we je de nodige aandacht kunnen geven.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod.

Er is plaats voor maximaal 5 personen per workshop.


Onderaan deze pagina kan je je inschrijven, tot snel!

Mama-dochter workshop: extra datum 19/6 van 15u tot 17u

NOG MAAR 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Bij onze Mama-Dochter workshop gaan jullie samen een geweldige tijd hebben en leer je allerlei leuke dingen! We zullen jullie de kunst van het vlechten bijbrengen, zodat jullie thuis prachtige kapsels kunnen creëren. Daarnaast zullen wij de dochters hun nagels lakken, waardoor ze er stralend uitzien. Deze workshop is een leuke gelegenheid om samen plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te leren.


Datum: 21/2/24= 13u tot 15u of van 15u tot 17u

EXTRA DATUM 19/6/24: VAN 15U TOT 17

Brushing workshop

Vanaf nu kan je deze workshop reserveren via onze salonkee pagina, deze gaat 1 op 1 door om zo aan jou de nodige aandacht en adviezen te kunnen geven.

Kom tijdens onze brushing workshop te weten hoe je op een professionele manier jouw haar in model brengt. Ook bekijken we welke borstels en producten het meest geschikt zijn voor jouw haartype en gewenste stijl. Daarnaast geven we je technieken en tips mee om je haar op de juiste manier te föhnen, zodat je volume kan creëren, klitten kan verminderen en een glanzende uitstraling kan bereiken. Door het leren van de juiste brushing technieken zal je elke dag je haar zelf kunnen stylen en verzorgen.

Max.1u in het salon.

Updo workshop

Tijdens de Updo workshop leer je verschillende technieken en vaardigheden om je haar op een stijlvolle manier op te steken. Je leert hoe je een losse dot, chignon of andere opgestoken kapsels kunt creëren, ongeacht de lengte of textuurvan je haar. Daarnaast krijg je handige tips en tricks om met de juiste tools en producten een houdbaar updo kapsel te maken. Je gaat naar huis met de nodige inspiratie om zelf Updo kapsels te creëren.Datum: 28/3/24: 19u tot 21u

Beachwaves workshop

Kom de verschillende technieken en geheimen te weten om beachwaves in je haar te leggen door middel van verschillende handelingen met een hittetool. Ontdek hoe je je haar kan transformeren in een glamour beachlook, perfect voor elke gelegenheid. De workshop behandelt verschillende technieken, en leer de juiste product keuze om langdurige en natuurlijk ogende beachy waves te creëren. Na de workshop heb je alle kennis om moeiteloos beachwaves te creëren.Datum: 25/4/24: 19u tot 21u

Snelle mama kapsels - workshop

extra datum 20/6: 19u VOLZET

Als drukke mama's weten we dat het ouderschap vaak een hectische en drukke periode kan zijn. Het vinden van tijdom voor jezelf te zorgen en er goed uit te zien, kan daardoor een uitdaging zijn. Daarom bieden wij deze workshop aan waarin we je leren hoe je snel en eenvoudig prachtige kapsels kunt creëren. Deze workshop is ideaal voor drukbezette mama's die er toch verzorgd en stijlvol willen uitzien. We delen handige tips en technieken waarmee je in slechts enkele minuten een geweldigde look kan bekomen.


Datum: 23/5/24: 19u tot 21u (volzet)

Extra datum: 20/6/24: 19u tot 21u (volzet)

Je gaat naar huis met een schat aan informatie, inspiratie en ongelooflijk veel goesting om je haar vanaf nu te stylen!

De kostprijs & inschrijven

De workshops nemen ongeveer een 2tal uurtjes in beslag. 1 workshop= €55, reserveer je 2 workshops= €100 (Kortingscode= WORKSHOPX2)


Heb jij zin in een gezellige avond of namiddag met toffe dames?

Klik op de 'Meer informatie knop' en reserveer jouw plekje